zondag, februari 12, 2006

Weer thuis, en das best wel fijn.




Zo, Tim is vrijdag weer thuis gekomen.
Vrijdag was Tim wel weer zover dat wij hem mee mochten nemen.De zuurstof is afgebouwd tot 0,6 en met een aantal puffertjes die ik om de 4 uur moet geven lijkt het aardig goed te gaan. Gelukkig mogen ook de puffertjes met de tijd afgebouwd worden.Volgende week vrijdag zitten wij dan aan 2 x op een dag 2 pufjes zodat ik Tim 's nachts niet meer wakker hoef te maken. En zelf dus ook weer even een paar uurtjes achter elkaar kan slapen .
Overigens is het een schatje met puffen.Hij blijft stilletjes zitten met die toeter op zijn neus en mond.Net zolang totdat alle pufjes zijn gegeven, echt geweldig zoals hij dat doet, verdient een grote knuffel, elke keer weer. En dat zijn er veel haha.
En zo gaan wij weer verder hopende het mooie weer tegemoet. Want dan zal het met Tim met sprongen vooruit gaan.Tot die tijd is het gewoon even behelpen, ach nou ja, het is niet anders. Gelukkig blijft de kleine man er erg nuchter onder .Hij lacht altijd vriendelijk en huilt bijna nooit. Dat is best wel erg fijn, moet en niet aan denken als dat ook nog eens een keer anders was.
Nou lieve mensen jullie horen wel weer van ons. Overigens mogen jullie natuurlijk altijd even komen kijken als je bij Martin in de winkel bent. Echt kraamvisite is nu eenmaal moeilijk af te spreken omdat hij vaak toch even weer in het ziekenhuis ligt .
Maar eventjes komen kijken mag natuurlijik altijd !!!!!!.Is ook wel eens leuk, zowel voor jullie maar ook zeker voor ons.