donderdag, augustus 10, 2006

Ben weer beetje ziek.


Ben weer vreselijk verkouden en hoest bijna de longen uit mijn lijf en daardoor ga ik ook weer gemakkelijk spugen. Maar even kijken hoe lang de koorts aanhoudt en of ons mannetje "tierig"genoeg blijft.
En anders moeten we de kinderarts maar weer bellen voor overleg. Een virusje is geen probleem meer voor ons, daar maken wij ons niet meer druk om, maar een bacterie kan vervelende en grote gevolgen hebben. Dus blijft het een beetje heel erg vinger aan de pols houden, soms zelfs bijna figuulijk. Wel is hij overdag weer aan de zuurstof, dat heeft hij nu toch weer even nodig, jammer maar het is niet anders. Zo gaat het nu eenmaal en is helemaal niet erg.

Ondertussen gaat ons kereltje zich in rap tempo ontwikkelen.
Zo trof ik hem vanmiddag staand in zijn bed aan. Hij was boven op juffrouw Haas gaan staan en probeerde uit alle macht zijn zuurstoffles te grijpen. Toen dat niet lukte probeerde hij zich op te trekken en zijn been over de rand van zijn bed te slaan. Gelukkig voor ons en helaas voor hem, staat zijn bed inmiddels op de laagste stand. Wij hopen dat het nog even duurt voor wij in de kamer een klap horen gevolgd door geschreeuw, als teken dat hij uit zijn bed is gevallen. Maar ja je weet het niet, klimmen schijnt in de familie voor te komen verder zeg ik daar maar niets over, haha. Volgende keer maar gewoon weer de slaapzak aan.